Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
 
 
 
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ρεφλεξολόγος Λάρισα

Τα τελευταία χρόνια, η ρεφλεξολογία εφαρμόζεται όλο και περισσότερο για την αντιμετώπιση διαφόρων ασθενειών. Προτείνεται ως αξιόπιστη λύση σε πολλές περιπτώσεις και περιστατικά γιατί επιτυγχάνει, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, την ανακούφιση από πόνους και την χαλάρωση, με τα αποτελέσματά της να δικαιώνουν τους οπαδούς της και τις εναλλακτικές θεραπείες, γενικότερα, να κερδίζουν συνεχώς έδαφος.

Ο ρεφλεξολόγος κ. Παπαγιάννης Κωνσταντίνος ασχολείται με τις εναλλακτικές θεραπείες και εξειδικεύεται στην ρεφλεξολογία, παρέχοντας με αγάπη και αφοσίωση τις υπηρεσίες του στον χώρο του στην Λάρισα.

Είναι ειδικός ρεφλεξολόγος ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας από το 1996. Διετέλεσε μέλος του ιατρικού team στην ομάδα της Π.Α.Ε. Λάρισας ως Β. φυσικοθεραπευτής και συνεργάστηκε ως σύμβουλος υγείας στον χώρο των BODYLINE Λάρισας για 2 έτη. Στην συνέχεια συνεργάστηκε με μεγάλες εταιρείες στο χώρο του φαρμάκου από το πόστο της ιατρικής ενημέρωσης για 14 χρόνια.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Από το 2014 και μετά, δραστηριοποιείται ως ρεφλεξολόγος στη Λάρισα όπου και έχει δημιουργήσει τον δικό του χώρο στην οδό Μανωλάκη 13 -15 στην Λάρισα. Πρόκειται για ένα ζεστό και χαλαρωτικό περιβάλλον, με όμορφη και προσεγμένη διακόσμηση προκειμένου να δημιουργεί στον επισκέπτη οικειότητα και ζεστασιά ενώ κάθε χώρος είναι άρτια εξοπλισμένος, ώστε να προσφέρει άνεση και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα σας παρέχει υπηρεσίες ανακούφισης των πόνων αλλά και του άγχους. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλη την οικογένεια. Σε άνδρες και γυναίκες που θέλουν να αναζωογονηθούν, σε αθλητές και σε εργαζόμενους που καταπονούνται από το άγχος και το στρές.

Όλα αυτά τα χρόνια ανανεώνει τις υπηρεσίες και τα μηχανήματα του με σκοπό την ποιότητα και καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών - πελατών του.
 
 
 
 
 
 
Αν επιθυμείτε να δοκιμάσετε αυτή την πρωτοποριακή εναλλακτική θεραπεία και να απολαύσετε τα πολλαπλά οφέλη της, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον εξειδικευμένο ρεφλεξολόγο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του στην Λάρισα.

Κλείστε ραντεβού!
Επικοινωνήστε μαζί του για να κλείσετε το ραντεβού σας ή περάστε από το
χώρο του για οποιαδήποτε απορία.