Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Παπαγιάννης Κωνσταντίνος | Ρεφλεξολόγος Λάρισα

Εναλλακτική Θεραπευτική
Με τον όρο Ρεφλεξολογία εννοούμε μια μέθοδο εναλλακτικής συμπληρωματικής θεραπευτικής που στηρίζεται στην εφαρμογή πιέσεων σε αντανακλαστικά σημεία που βρίσκονται σε όλο το σώμα και αντιστοιχούν σε κάθε όργανο ή τμήμα αυτού. Συνήθως η εφαρμογή γίνεται στα πέλματα γιατί τόσο η ευαισθησία ( καταλήγουν πάνω από 7000 νευρικές απολήξεις) όσο και το μέγεθος των άκρων ποδών, τα καθιστούν ιδανική περιοχή ρεφλεξολογίας. 

Η ρεφλεξολογία μπορεί να βοηθήσει σε πολλά προβλήματα υγείας και κυρίως είναι μια πολύ καλή μέθοδος πρόληψης. Είναι μια τελείως φυσική και ακίνδυνη μέθοδος ενεργοποίησης της αυτοθεραπευτικής ικανότητας του οργανισμού. Μιλάμε για μια ήπια και χωρίς φάρμακα επίδραση στο Νευρικό Σύστημα που έχει σαν στόχο τη βελτίωση τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής υγείας του ανθρώπου.

 
 
 
 
 
Που βοηθάει η ρεφλεξολογία; 
Είναι γνωστό ότι τα περισσότερα προβλήματα δημιουργούνται από άγχος και νευρικές εντάσεις. Το 75% των αντιμετωπιζόμενων διαταραχών συνδέεται με το στρες. Με τη Ρεφλεξολογία μειώνεται το άγχος, χαλαρώνουν οι εντάσεις και ελευθερώνονται οι θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος. Όλες οι λειτουργίες του οργανισμού εναρμονίζονται και διευκολύνεται η διαδικασία αυτοθεραπείας του ατόμου.
 
 
 
 
 
 
Έτσι με τη Ρεφλεξολογία:
 Καλυτερεύει η κυκλοφορία
Ενισχύεται το ανοσοποιητικό
Εξισορροπεί το ορμονικό
Λειτουργούν καλύτερα τα απεκκριτικά όργανα και έτσι αποτοξινώνεται ο οργανισμός. Η κάθε συνεδρία έχει διάρκεια περίπου 40’ της ώρας και η συχνότητά της είναι 1-2 φορές την εβδομάδα.
 
 
Σε ποιες παθήσεις εφαρμόζεται;
 Ορμονικά θέματα όπως αυτά της περιόδου της εμμηνόπαυσης και γενικότερα γυναικολογικά προβλήματα
Πονοκέφαλοι / Ημικρανίες
Αλλεργίες
Μυοσκελετικά, αυχενικό, οσφυαλγία, ισχιαλγία, αρθρίτιδες, τενοντίτιδες, προβλήματα ώμων
Πεπτικά (έλκος, δυσκοιλιότητα, τυμπανισμός, κολίτιδες)
Κυκλοφορικά (όχι έντονη φλεβίτιδα ή θρόμβωση)
Άγχος, Στρες, Αϋπνίες
 
 
 
 
 
 
Αν επιθυμείτε να δοκιμάσετε αυτή την πρωτοποριακή εναλλακτική θεραπεία και να απολαύσετε τα πολλαπλά οφέλη της, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον εξειδικευμένο ρεφλεξολόγο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του στην Λάρισα.

Κλείστε ραντεβού!
Επικοινωνήστε μαζί του για να κλείσετε το ραντεβού σας ή περάστε από το
χώρο του για οποιαδήποτε απορία.